1 Yemek Kaşığı Hurma Tozu veya Dut Tozu (tatlandırmak için)
1 Yemek Kaşığı Muz Unu (vişne karışımında)
1 Bardak Bitkisel Süt (badem, yulaf veya hindistan cevizi sütü)
1 Yemek Kaşığı Muz Unu (süt karışımında)
1 Yemek Kaşığı Bal (süt karışımına) Hindistan Cevizi (süslemek için, isteğe bağlı)
1 bardak = 250 ml
Hazırlanışı:
Vişne Karışımı: Bir tencereye vişne suyunu koyup ısıtın. Tatlandırmak için hurma veya dut tozunu ekleyip karıştırın. Bu karışıma 1 yemek kaşığı muz unu ekleyin ve pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırarak pişirin.
Süt Karışımı: Ayrı bir tencerede bitkisel sütü ısıtın. 1 yemek kaşığı muz ununu topaklanmaması için yavaşça ekleyip iyice karıştırın. Soğuduktan sonra 1 yemek kaşığı balı ekleyebilirsiniz (tercihi)
Birleştirme: Vişne ve süt karışımını küçük kaselere paylaştırın. Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında soğutun.
Servis: Üzerine hindistan cevizi süsleyerek servis yapın.