Fırını 175°C de ısıtmaya başlayın ve kek kalıbını yağlayın.
Bir kapta yumurtayı, zeytinyağını ve elma suyu konsantresini pürüzsüz olana kadar çırpın.Ayrı bir kapta Saledo Yeşil Muz Unu, kabartma tozu ve tarçını karıştırın.
Kuru malzemeleri yavaşça sıvı karışıma ekleyin ve homojen bir kıvam alana kadar karıştırın.
Kek kalıbına karışımınızı dökün.
Önceden ısıtılmış fırında 25-30 dakika, ortasına batırılan kürdan temiz çıkana kadar pişirin.
Kekinizi soğumaya bırakın ve servis edin.
Not: Elma suyu konsantreniz yoksa, dut unu ya da hurma unu gibi tatlı unlarla da yapabilirsiniz. Bu durumda kek hamuru kıvamını elde edene kadar su ekleyebilirsiniz.