Glütensiz Fıstık Ezmeli Banana Bread

Malzemeler:
- 1/4 Bardak Elma Suyu Konsantresi
- 1/4 Bardak Muz Unu (30 gr)
- 1/4 Bardak Damla Çikolata
1 bardak = 250 ml
Yapılışı:
- İki yumurtanın beyazlarını ayırıp köpürene kadar çırpın ve kenara alın. Ayırdığınız iki yumurta sarısını karıştırma kabınızda çırpın.
- Ardından 1/4 bardak fıstık ezmesini ve 1/4 bardak elma suyu konsantresini teker teker ekleyerek karıştırın.
- Karışımınıza 1/4 bardak yeşil muz unu ve 1/2 paket kabartma tozu ekledikten sonra çırpmadan karıştırın.
- Önceden çırptığınız yumurta beyazlarını ekleyin ve çırpmadan karıştırın.
- Karışımı önceden yağladığınız kek kalıbına alın ve üstüne 1/4 bardak damla çikolatasını serpiştirin.
- 180 derecede ısıttığınız fırında 20-25 dakika pişirin.
Afiyet olsun!