Glutensiz Brokoli Çorbası

Malzemeler:
- 2 yemek kaşığı Saledo yeşil muz unu
- 2 bardak süt (ya da tercih ettiğiniz herhangi bir vegan süt)
Yapılışı:
- Brokoliyi buharda pişirin.
- Ayrı bir tencerede soğanı pembeleşinceye kadar kavurun. Daha sonra içerisine rendelediğiniz havucu ekleyin ve kavurmaya devam edin.
- Buharda pişen brokolilerinizi pişen soğan ve havuç karışımınıza ekleyin.
- Kavurduğunuz karışıma 2 yemek kaşığı Saledo yeşil muz unu ekleyin.
- Tüm karışımın birbirine karıştığından emin olana kadar kavurun.
- 6 bardak su ekleyin, kaynayana kadar pişirin. Daha sonra sütü ekleyin ve pişirmeye devam edin.
- Çorbanızın kıvamı istediğiniz gibi olmazsa ilave yeşil muz unu ekleyebilirsiniz.
- Ya da çok katılaştıysa biraz su ya da sütle sıvı miktarını arttırabilirsiniz.
Afiyet olsun.