Glutensiz Domates Gazpacho Çorbası

Malzemeler:
- 100 g sarı cherry domates
- 150 g salatalık (kabukları soyulmuş)
- 100 g kapya biber (çekirdekleri çıkarılmış)
- 15 g (2 yemek kaşığı) elma sirkesi
- 15 g (1 yemek kaşığı) Saledo Yeşil Muz Unu

Hazırlanışı:
- Domatesleri, salatalığı, kapya biberi, kırmızı soğanı ve sarımsağı iri parçalar halinde doğrayın.
- Tüm malzemeleri blender haznesine alın. Üzerine fesleğen, elma sirkesi, Saledo Yeşil Muz Unu, tuz ve karabiberi ekleyin.
- Pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar blenderdan geçirin.
- İsteğe bağlı olarak 1 çay bardağını geçmeyecek şekilde su ekleyebilirsiniz.
- Karışımı ince bir süzgeçten geçirerek soğutun veya servis öncesi buz ekleyin.
Servis Önerisi:
Servis tabağına aldıktan sonra üzerine bir miktar zeytinyağı gezdirerek lezzetini artırabilirsiniz.