Glutensiz Gazpacho Çorbası

Malzemeler
- 500 g (4 adet orta boy) domates
- 100 g (7 adet) sarı cherry domates
- 150 g (1 adet orta boy, kabukları soyulmuş) salatalık
- 100 g (1 adet, çekirdekleri çıkarılmış) kapya biber
- 45 g (½ adet) kırmızı soğan
- 5 g (1 diş) sarımsak
- 5 g (6 yaprak) fesleğen
- 15 g (2 yemek kaşığı) elma sirkesi
- 15 g (1 yemek kaşığı) Saledo Yeşil Muz Unu
- 2 g (½ tatlı kaşığı) tuz
- 1 g (¼ tatlı kaşığı) karabiber
Hazırlanışı:
- Domatesleri, salatalığı, kapya biberi, kırmızı soğanı ve sarımsağı iri parçalar halinde doğrayın.
- Tüm malzemeleri blender haznesine alın. Üzerine fesleğen, elma sirkesi, Saledo Yeşil Muz Unu, tuz ve karabiberi ekleyin.
- Pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar blenderdan geçirin.
- İsteğe bağlı olarak 1 çay bardağını geçmeyecek şekilde su ekleyebilirsiniz.
- Karışımı ince bir süzgeçten geçirerek soğutun veya servis öncesi buz ekleyin.

Servis Önerisi:
Servis tabağına aldıktan sonra üzerine bir miktar zeytinyağı gezdirerek lezzetini artırabilirsiniz.
👉 Bu tarif hoşunuza gittiyse, Glütensiz Grissini tarifimizi de mutlaka deneyin! 🥖